ΤΟΠΙΚΑ

Ιάσονας Αποστολάκης: Η δημοτική αρχή Μπέου είναι άκρως τοξική για το Βόλο

ιάσονας-αποστολάκης-η-δημοτική-αρχή-μ-551440

Σε δήλωσή του σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης αναφέρει: «Με την υπόθεση του κυκλικού κόμβου και την εμπλοκή του ΟΣΕ αποδείχθηκε για πολλοστή φορά πως, δυστυχώς, ο Βόλος έχει για δήμαρχο έναν τύπο που δεν μπορεί να μοιράσει δυο γάιδαρων άχυρα, είναι άσχετος, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με καμία δουλειά της μέρας.

Ένας κλόουν της νύχτας, τύπου Μπέου, είναι αδύνατον να καταλάβει από υπηρεσίες, διαδικασίες και συνεργασία με φορείς. Δεν ξέρει να συζητά παρά μόνο να τραμπουκίζει. Του είναι αδύνατον να αντιληφθεί πως με τσαμπουκάδες δεν μπορεί να καταπατά το σπίτι ή την περιουσία του άλλου, όπως πήγε να κάνει με τις γραμμές του ΟΣΕ. Επειδή είναι τραμπούκος είναι ανίκανος να είναι δήμαρχος. Με ύβρεις, απειλές και χυδαιότητες, εναντίον πολιτικών προσώπων, δημοσίων υπηρεσιών και δημοσιογράφων επιχείρησε να καλύψει τις προκλητικές μεθοδεύσεις της παρούσας δημοτικής αρχής, την κραυγαλέα ανικανότητά της και την έλλειψη κάθε ίχνους σχεδιασμού για την πόλη. Ο Μπέος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι αντιλαμβάνεται την κατασκευή ενός έργου με όρους playmobil, που στήνει όπου και όπως θέλει και όταν αποκαλύπτεται η «γύμνια» του, καταφεύγει στη γνωστή τακτική του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της επίθεσης κατά πάντων. Χρεώνει σε όλους τους άλλους τη δική του ευθύνη για ό,τι συμβαίνει.

Σε σχέση με το σημερινό ρεσιτάλ ψεύδους, χυδαιότητας και αλαζονείας από τον Μπέο, θα πρέπει να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι η κατασκευή των κυκλικών κόμβων αποτελεί μέρος ενός σχεδιασμού που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, και για τους οποίους εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση το 2016-2017, μετά από ενέργειες της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, τότε Υφυπουργού Μεταφορών, και κατόπιν πιέσεων της δημοτικής μας κίνησης με μπροστάρη τον αείμνηστο Γιάννη Μολοχίδη. Οι μόνες ενέργειες μέχρι τότε του Αχ. Μπέου για το έργο που σήμερα κατασκευάζει, ήταν να υβρίζει τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και τη μισή πόλη. Η δημοτική αρχή Μπέου αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι άκρως τοξική για την πόλη μας, γιατί κατεβάζει δραματικά τον πήχη του δημόσιου λόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί «ειδικεύεται» στον διασυρμό και τη στοχοποίηση φορέων και προσώπων, προκειμένου να παραπλανήσει τους Βολιώτες.

Η αντίστροφη μέτρηση, όμως, έχει ξεκινήσει. Με την ψήφο τους οι Βολιώτες θα βάλουν σύντομα φρένο στον εκτροχιασμό και την παρακμή, αποκαθιστώντας την αξιοπρέπεια της πόλης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου