ΤΟΠΙΚΑ

Απ. Παπαδούλης: «Επιχείρησαν να καταστρέψουν την αθλητική ιστορία»

απ-παπαδούλης-επιχείρησαν-να-καταστ-551501

«Είναι ευτυχία που ο Βόλος έχει έναν υπεραιωνόβιο σύλλογο, τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου (ΓΣΒ), είναι τιμή και καμάρι για την πόλη. Είμαι βέβαιος ότι η πόλη θα εκτιμήσει ξανά τη μεγάλη προσφορά του Συλλόγου, θα ξεπεράσει αυτή τη μαύρη περίοδο, κατά την οποία η σημερινή δημοτική αρχή προσπαθεί να διαλύσει όλα. Μετά τις εκλογές θα επανέλθουν οι καλές μέρες και η βοήθεια προς τα αθλητικά σωματεία».

Αυτό τόνισε, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης, κατά την επίσκεψή του στο ΓΣΒ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρό του Αντώνη Χιώτη, το μέλος του Δ.Σ. Αχιλλέα Πιλάτο και τον εθνικό προπονητή και τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ, Γιάννη Κουτσοφλίνη.

«Για μας», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος στους εκπροσώπους του ΓΣΒ,«το θέμα είναι η επαναφορά σε μια νέα κανονικότητα, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η πόλημε ομαλούς όρους και να βοηθηθούν, όπως τους αξίζει, οι σύλλογοι της πόλης που έχουν μεγάλη ιστορία. Τα τελευταία πέντε χρόνια, με τη σημερινή δημοτική αρχή, η πόλη ζούσε σε ένα καθεστώς φόβου.Επεχείρησαν να καταστρέψουν την αθλητική ιστορία. Αυτό θα τελειώσει, την επομένη των εκλογών».

Τον Απόστολο Δημ. Παπαδούλη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Κιντά Ιωάννα, Σταμπουλής Σταύρος, Παπαγιώτης Παναγιώτης, Παπαγιανίτσης Κωνσταντίνος, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Οικονόμου Παναγιώτης, Καταρτζής Νίκος, Καράτσαλος Γιάννης, Πορλίγκη Δώρα, Ντίνου Ελένη, Πούρικα Κατερίνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου