ΤΟΠΙΚΑ

Βαλίτσα με δύο κιλά χασίς

βαλίτσα-με-δύο-κιλά-χασίς-553144

«Φορτωμένη» με σχεδόν δύο κιλά χασίς στις βαλίτσες της επιχείρησε να ταξιδέψει με πλοίο από το λιμάνι του Βόλου προς τις Βόρειες Σποράδες 21χρονη από τη Βουλγαρία.

Η 21χρονη δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο πλοίο καθώς συνελήφθη χθες το μεσημέρι μετά από έλεγχο που έγινε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Στην κατοχή της βρέθηκαν τέσσερις ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 1.819 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Η δράστιδα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και της ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της έως την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε κρατείται.

Την ίδια ημέρα, στο λιμάνι του Βόλου συνελήφθη μία ακόμη 21χρονη ελληνικής καταγωγής με ποσότητα χασίς 1,7 γραμμαρίου. Η 21χρονη σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα αφέθηκε ελεύθερη.

Ελεύθεροι αφέθηκαν και τρεις ακόμη δράστες ηλικίας 19,23 και 29 ετών που συνελήφθησαν στο λιμάνι για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης 1,6γρ., 7,1γρ. και 1,9γρ. αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου