Μπουκώρος για ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα για την 32η Ταξιαρχία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-11, 19:30:09
Μπουκώρος για ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα για την 32η Ταξιαρχία

Απάντηση στη σημερινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απόφαση για προσωρινή αναστολή μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας από τον Βόλο στην Αττική δίνει με δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Στη δήλωσή του ο κ. Μπουκώρος αναφέρει τα εξής:

"Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας υπενθυμίζουμε στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ότι στον δηλητηριώδη λαϊκισμό και στον διχασμό του ελληνικού λαού πραγματικά δεν έχουν ταίρι. Είναι άλλωστε τα στοιχεία της πολιτικής φυσιογνωμίας τους, που τους έφεραν στην εξουσία.

Οσο για τον καινοφανή - στα όρια του αστεϊσμού - ισχυρισμό τους ότι οι παρεμβάσεις τους έφεραν αποτέλεσμα, ας φρόντιζαν να μη ξεσπάθωναν τα στελέχη τους, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, υπέρ των αποφάσεων του υπουργού Εθνικής Αμυνας και κυρίως ας έβγαινε η ανακοίνωση έστω και λίγες ώρες πριν τη συγκέντρωση και όχι κατά τη διάρκειά της.

Η μαζική συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών φορέων τούς τρόμαξε. Τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Λυπάμαι, αλλά ο ναύαρχος (υπουργός ΥΕΘΑ) τους άδειασε όλους μαζί στη θάλασσα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=