ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή κρουαζιερόπλοιου στον Βόλο με κέρασμα τοπικά προϊόντα

υποδοχή-κρουαζιερόπλοιου-στον-βόλο-μ-554630

Στις 24 Απριλίου το πρώτο καλωσόρισμα «πλωτής πολιτείας» στον Βόλο

Με τοπικά προϊόντα και εδέσματα, που δίνουν το στίγμα της παραδοσιακής γαστρονομίας της περιοχής, θα πλαισιωθεί η επίσημη υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου της φετινής σεζόν στις 24 Απριλίου στο λιμάνι του Βόλου. Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» ανοίγει τον κύκλο των αφίξεων της φετινής σεζόν στο λιμάνι του Βόλου και γι αυτό τον λόγο προγραμματίζεται η ανάλογη υποδοχή.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Την εκδήλωση υποδοχής διοργανώνει ο Δήμος Βόλου, ενώ όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού Αναστάσιος Μπατζιάκας, «έχουμε λάβει άδεια από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου για να τοποθετήσουμε τραπέζια στον χώρο υποδοχής προκειμένου να προσφέρουμε στους πρώτους επισκέπτες πρωινό με τοπικά προϊόντα, σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Βόλου».

Παράλληλα θα διανεμηθεί έντυπο υλικό στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου προκειμένου να έχουν εικόνα για την περιοχή.

Στο μεταξύ, αναμένεται δημοσιογραφικό ταξίδι στον Βόλο και τη Μαγνησία από ομάδα δεκαέξι δημοσιογράφων και μπλόγκερς τουρισμού από τη Βουλγαρία, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή για να καταγράψουν τις φυσικές ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν δημοφιλή οδικό προορισμό.

Παράλληλα αναμένεται επίσκεψη δημοσιογράφων από την Αυστρία κατόπιν συνεργασίας με τον ΕΟΤ Αυστρίας και της αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines, ενώ στις αρχές Μαΐου προγραμματίζεται ταξίδι τηλεοπτικού συνεργείου από την Κορέα το οποίο θα καταγράψει εικόνες που θα προβληθούν τηλεοπτικά, σε ευρεία κλίμακα στο εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου