ΤΟΠΙΚΑ

Αναγεννησιακές φιγούρες στην πόλη του Βόλου

αναγεννησιακές-φιγούρες-στην-πόλη-το-555470

Εντυπωσιακό θέαμα από ιταλική ομάδα στην παραλία και τον πολυχώρο Τσαλαπάτα

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τους Βολιώτες, που βρίσκονταν προχθές στην παραλία του Βόλου, η παρέλαση ομάδας σημαιοφόρων από την Ιταλία, οι οποίοι έφεραν αναγεννησιακό άρωμα στην πόλη.

Ομάδα 17 ατόμων με τους συνοδούς τους, φορώντας ενδυμασίες της Αναγέννησης και κρατώντας σημαίες παρέλασαν νωρίς προχθές το μεσημέρι από την αρχή της παραλίας μέχρι τον Αγιο Κωνσταντίνο με ενδιάμεση στάση στο Ηρώο. Η παρέλαση της αναγεννησιακής ομάδας πλαισιώθηκε από μουσικά όργανα, τρομπέτες και τύμπανα, που έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακό το θέαμα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στον Βόλο τα μέλη της ιταλικής ομάδας πραγματοποίησαν ανάλογες δράσεις στον πολυχώρο Τσαλαπάτα εντυπωσιάζοντας τους θεατές.

Το φαντασμαγορικό θέαμα με τη μοναδική ομάδα σημαιοφόρων από την Ιταλία «Sbatieratoridi Ferrara» διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του και στο περιθώριο της έκθεσης για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης Leonardo Da Vinci. Η έκθεση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης διοργανώνεται από το «Ergon Showground» και το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου