Απ. Παπαδούλης: «Η παιδεία διώκεται στον Βόλο»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-10, 14:31:07
Απ. Παπαδούλης: «Η παιδεία διώκεται στον Βόλο»

Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Βόλου στη Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

 

«Η μόνη λύση για την πόλη είναι να φύγει η σημερινή δημοτική αρχή. Αυτό που ζει ο Δήμος Βόλου δεν πρέπει να συνεχισθεί. Οι πολίτες δεν έχουν, ακόμη, συνειδητοποιήσει το εύρος της καταστροφής που αντιμετωπίζει η πόλη και την επόμενη των εκλογών τα προβλήματα θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Η συγκεκριμένη δημοτική αρχή και ο νυν δήμαρχος έχουν υπογράψει απίθανες συμβάσεις, οι οποίες δεσμεύουν τα οικονομικά του Δήμου για πολλά χρόνια».

Αυτό σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης κατά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, όπου ενημερώθηκε από τον διευθυντή της Σωκράτη Σαβελίδη για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίον ο σημερινός δήμαρχος απαξιώνει την εκπαίδευση και κάθε τι που σχετίζεται με το πνεύμα.

Είναι χαρακτηριστικό όπως ειπώθηκε, πως ενώ η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση των σχολείων, τα προηγούμενα πέντε χρόνια, για το θέμα αυτό επικοινώνησε μόνο με ένα σχολείο του Δήμου Βόλου.

«Θέλουμε», είπε ο κ. Σαβελίδης, «έναν Δήμο βοηθό της εκπαίδευσης. Φροντίστε να αναδειχθούν τα προβλήματά της».

«Αυτό προσπαθώ συνεχώς», απάντησε ο Απ. Παπαδούλης και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ποιες είναι οι αξίες της σημερινής δημοτικής αρχής, ξεφεύγουν από αυτές του πολιτικού πολιτισμού, είναι σε άλλη… κατηγορία. Η παιδεία διώκεται στην περιοχή του Δήμου βόλου και όταν διώκεται η παιδεία, είμαστε και εμείς διωκόμενοι».

Τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου συνόδεψαν κατά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Κολοβός Ναπολέων, Παπαγιώτης Παναγιώτης, Χούστης Ηλίας, Παπάζογλου Χρήστος, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Κιντά Ιωάννα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=