ΤΟΠΙΚΑ

Ανασφάλιστο το 40% των εμπόρων Βόλου και Ν. Ιωνίας

ανασφάλιστο-το-40-των-εμπόρων-βόλου-και-556847

Πακέτο ειδικών παροχών για την κάλυψη των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Ν. Ιωνίας

Ανασφάλιστοι είναι αρκετοί έμποροι σε ποσοστό που κατ’ εκτίμηση αγγίζει το 40%, με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Νέας Ιωνίας να διερευνά τις προοπτικές θέσπισης ειδικού πακέτου παροχών ασφάλισης και ιατρικών εξετάσεων για τα μέλη. Ο Σύλλογος έχει απευθυνθεί στις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Βόλο για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής προσφοράς, που θα απευθύνεται σε εμπόρους και τρία μέλη των οικογενειών τους.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Αναλύοντας την φιλοσοφία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, που είχε διερευνηθεί ήδη από την προηγούμενη διοίκηση, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι: «Λάβαμε από ασφαλιστική εταιρεία προσφορά για παροχές ιατρικής περίθαλψης και εκπτώσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων και επιχειρήσεων, που απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του Συλλόγου. Η προσφορά παρουσιάστηκε στο ΔΣ και στο πλαίσιο της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών προς όλους αποστείλαμε επιστολή στις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή για να ζητήσουμε και από εκείνες κάποιες προσφορές, για να επιλέξουμε την καλύτερη».

Μόλις λήξει το δεκαπενθήμερο που έχει οριστεί, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου θα εξετάσει τις προσφορές που θα κατατεθούν εγγράφως, προκειμένου να επιλέξει την καλύτερη για να υιοθετηθεί για τα μέλη.

Παράλληλα ο κ. Οντόπουλος ανέφερε ότι θα δοθεί κάρτα στα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα, χωρίς καμία επιβάρυνση, προκειμένου να τύχουν των ειδικών παροχών που περιλαμβάνει το πακέτο ασφαλιστικών παροχών για τους ίδιους και τρία επιπλέον μέλη των οικογενειών τους.

Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν γενικές εξετάσεις, εκπτώσεις σε χειρουργικές επεμβάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς με σημαντική έκπτωση, καθώς επίσης εκπτώσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων και ασφαλιστήρια επιχειρήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου