ΤΟΠΙΚΑ

Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Βρεφονηπιακού της Μητρόπολης

επετειακή-εκδήλωση-για-τα-20-χρόνια-του-557517

Είκοσι χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός “Η Μεταμόρφωση” της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Εν πρώτοις, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και ώρα 7.15-10.30 π.μ., θα τελεστεί Όρθρος και Θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, αρτοκλασία υπέρ υγείας των παιδιών, γονέων και εργαζομένων του Σταθμού, καθώς και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων Ευεργετών, Δωρητών, Εργαζομένων και Τροφίμων του Ιδρύματος από της ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα.

Εν συνεχεία, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα και ώρα 11.30 π.μ., θα διεξαχθεί τιμητική εκδήλωση, κατά την οποία μέσα από τα δρώμενα και τη προβολή ντοκιμαντέρ με φωτογραφίες και στιγμές των παιδιών των τελευταίων 20 χρόνων, θα αναδειχτούν η ιστορική αξία του κτιρίου, η εξέλιξή του στο πέρασμα του χρόνου, από το χθες μέχρι το σήμερα και οι στόχοι για το μέλλον.

Ένα κτίριο που κοσμεί την πόλη του Βόλου για περίπου 100 χρόνια, ο Βρεφονηπιακός μας Σταθμός, μετρά είκοσι χρόνια στην “αγκαλιά” της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και συνεχίζει δυναμικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου