ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η κηδεία του γιατρού του Νοσοκομείου Βόλου Γεώργιου Κατίκου

σήμερα-η-κηδεία-του-γιατρού-του-νοσοκο-557706

Βαρύ πένθος για τον θάνατο του αναισθησιολόγου του Νοσοκομείου Βόλου

Σοκ στο Νοσοκομείο Βόλου. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 χρόνων ο Βολιώτης γιατρός Γεώργιος Κατίκος, αναισθησιολόγος, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο άτυχος γιατρός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, δίνοντας τη μάχη με την ασθένειά του με αρκετό θάρρος και δίψα για ζωή. Δυστυχώς όμως η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά, ο οργανισμός του είχε εξασθενήσει και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλους τους συναδέλφους του στο Αχιλλοπούλειο.

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό γιατρό, ο οποίος ήταν πάντα αρωγός των συναδέλφων του και δίπλα στους ασθενείς. Το άγγελμα του θανάτου του όπως ήταν φυσικό προκάλεσε συγκίνηση μεταξύ γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Βόλου. «Ηταν μία δυσάρεστη εξέλιξη που μας λύπησε βαθύτατα όλους. Επρόκειτο για έναν εξαίρετο συνάδελφο, ο οποίος έδωσε με δύναμη τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως «έφυγε»», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Παύλος Μαλινδρέτος, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλεια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, στις 4 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου