ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός: 77χρονος έβρισε και απείλησε την πρώην σύζυγό του

αλμυρός-77χρονος-έβρισε-και-απείλησε-τη-557853

Κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που του επέβαλε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή

Ενας 77χρονος από τον Αλμυρό κάθισε χθες στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Τον 77χρονο βάρυναν πέντε κατηγορίες μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του ηλικίας 79 ετών μαζί με την 71χρονη αδερφή της.

Ο 77χρονος κατηγορούνταν για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή, παραβίαση δικαστικής απόφασης, πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 13 Νοεμβρίου 2015 φέρεται να παραβίασε δικαστική απόφαση σε βάρος του να μην πλησιάζει την εν διαστάσει σύζυγό του με την οποία μένουν σε διπλανά σπίτια και να της επιτέθηκε φραστικά και σωματικά μετά από καβγά που είχαν.

Ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ότι εκείνος ήταν που δέχθηκε επίθεση από τις δύο γυναίκες, οι οποίες όπως ισχυρίστηκε δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και τον χτύπησαν. Ο ίδιος τις μήνυσε και ανέφερε ότι όσα υποστήριξε εναντίον των δύο γυναικών δεν ήταν ψευδή.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο μόνο για τις δύο από τις πέντε κατηγορίες, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση κατά συρροή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου