ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοπή ενώ οδηγούσε…

ανακοπή-ενώ-οδηγούσε-435757

Στη διαδρομή για το σπίτι του η καρδιά έδωσε ύπουλο και μοιραίο χτύπημα σε 43χρονο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού από τη Ν. Αγχίαλο, εργαζόμενο στη SOVEL. Τον οδήγησε εντελώς ξαφνικά και πρόωρα στο θάνατο, ενώ κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του χθες τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Ο Κωνσταντίνος Βασιλός βρέθηκε νεκρός, πεσμένος στο οδόστρωμα, στην οδό Ζαρίφη της Ν. Αγχιάλου. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε γλίστρησε από τα χέρια του, όταν αισθάνθηκε, όπως όλα δείχνουν, ξαφνική αδιαθεσία. Πρόλαβε να κόψει ταχύτητα στο δίκυκλο, κατέβηκε από αυτό και προσπάθησε να το στηρίξει, αλλά τελικά το όχημα έπεσε πάνω σε νόμιμα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, ενώ το σώμα του άτυχου άντρα κατέληξε άψυχο στο οδόστρωμα.
 
Τραγική ειρωνεία, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, είναι ότι ο 43χρονος εξέπνευσε σχεδόν μπροστά στην είσοδο της κατοικίας του 46χρονου Αντώνη Μαραγκόπουλο, από τη Ν. Αγχίαλο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο πριν από δύο εβδομάδες περίπου, όταν καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα, στον περίβολο χώρο της ελαιουργικής βιοτεχνίας του.
 
Είναι άγνωστο εάν έχασε ακαριαία τη ζωή του ή εάν και για πόση ώρα ο 43χρονος έμεινε αβοήθητος πεσμένος στο έδαφος, καθώς κανείς δεν κυκλοφορούσε μετά τις 3 τα ξημερώματα, οπότε συνέβη το μοιραίο.
 
Στις 5:30 το πρωί χθες διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου διαπίστωσε το τραγικό συμβάν. Έσπευσε σε βοήθεια του 43χρονου, αλλά μάταια. Ήταν ήδη αργά. Στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διακομίσθηκε οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.
 
Αρχικά ο θάνατός του αποδόθηκε σε τροχαίο. Όμως το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή της Λάρισας έδειξε ανακοπή. Άλλωστε τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης έδειχναν ότι την ανατροπή της δίκυκλης μηχανής δεν προκάλεσε η πρόσκρουση σε κάποιο αντικείμενο. Οι εκτιμήσεις ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, εν κινήσει με τη μοτοσικλέτα του, επιβεβαιώθηκαν από τη νεκροψία-νεκροτομή.
 
Ο Κωνσταντίνος Βασιλός, πατέρας ενός 5χρονου αγοριού, εργαζόταν από το 2002 στη Χαλυβουργία Αλμυρού. Ο ξαφνικός θάνατός του «πάγωσε» τους συναδέλφους του. Τίποτε δεν προμήνυε το κακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.
 
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι προχθές ήταν το τελευταίο του μεροκάματο. Ολοκλήρωσε τη βάρδια του στις 11 το βράδυ της Τετάρτης στη SOVEL και πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Ν. Αγχίαλο με το λεωφορειάκι του εργοστασίου. Αποχαιρέτισε ευδιάθετος τους συναδέλφους του, κατεβαίνοντας στη στάση, όπου μετέβαινε από την κατοικία του με δίκυκλη μοτοσικλέτα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν επιστρέψει στην οικογένειά του, πέρασε λίγες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης σε κοντινή καφετέρια ιδιαίτερα κοντινού προσώπου του, αλλά και να απολαύσει μαζί με φίλους του το υπόλοιπο του μεγάλου ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.
 
Η Νέα Αγχίαλος «κεραυνοβολήθηκε» από έναν ακόμη άδικο και πρόωρο θάνατο νεαρής ηλικίας οικογενειάρχη, πριν προλάβει να συνέλθει από το θρήνο του 46χρονου ιδιοκτήτη ελαιουργικής βιοτεχνίας.
 
Όλοι μιλούν για έναν πρόσχαρο, καλοσυνάτο και ήσυχο άνθρωπο, έναν σωστό οικογενειάρχη και εργατικό άτομο.
 
Ο Κωνσταντίνος Βασιλός κατέλιπε τη σύζυγό του Κωνσταντινοά και τον γιο του Δημήτρη. Σήμερα η οικογένειά του, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, συγκλονισμένοι από τον απρόσμενο θάνατό του.
 
Η κηδεία του θα γίνει στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου