ΤΟΠΙΚΑ

Φαντασμαγορικό θέαμα στο Βόλο

φαντασμαγορικό-θέαμα-στο-βόλο-561152

Σήμερα και αύριο ομάδα σημαιοφόρων από την Ιταλία με αναγεννησιακές στολές θα παρελάσει στην πόλη

Φαντασμαγορικό θέαμα με τη μοναδική ομάδα σημαιοφόρων από την Ιταλία (Sbatieratoridi Ferrara) διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του και στο περιθώριο της έκθεσης για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης Leonardo Da Vinci.

Η έκθεση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης διοργανώνεται από το «Ergon Showground» και το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός».

Σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. στην πλατεία του Αγ. Νικολάου θα γίνει η παρουσίαση της μοναδικής ομάδας με παραδοσιακές αναγεννησιακές στολές, ενώ το βράδυ θα παρουσιαστεί στον πολυχώρο Τσαλαπάτα στις 19.00, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Αύριο Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν μία ξεχωριστή παρέλαση ξεκινώντας από την είσοδο του λιμανιού μέχρι το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, ενώ το βράδυ στις 19.00 θα παρουσιαστεί στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Οπως σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνης, η διοργάνωση της παρέλασης της ομάδας Sbatieratori di Ferrara υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με μοναδικό στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, αλλά και την ενίσχυση της προβολής της πόλης, ενώ σημείωσε ότι: «Φέτος, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα διοργανώνει τέτοιου είδους επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα από τη λειτουργία του θεσμού στον Νομό μας», σημειώνει ο κ. Μπασδάνης. «Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δρομολογούμε μία σειρά εκδηλώσεων που ευελπιστούμε να δώσουν υπεραξία στην περιοχή, αλλά και να υπενθυμίσουν στην τοπική κοινωνία τη συμβολή του Επιμελητηρίου στην τοπική οικονομία. Η κορυφαία εκδήλωση αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο με ταυτόχρονες και παράλληλες δράσεις» είπε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου