ΤΟΠΙΚΑ

Διακρίθηκαν τα «Εξι Κλειδιά» ~ Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019

διακρίθηκαν-τα-εξι-κλειδιά-βραβείο-561267

Το εστιατόριο στην παραλία της Καλλιφτέρης ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές άλλες ελληνικές συμμετοχές

Σε ένα μαγικό σκηνικό πάνω στην παραλία Καλλιφτέρη, ο σεφ Γιάννης Κουτσώνης σε συνεργασία με τον Γιάννη Μπαξεβάνη ανανεώνουν αγαπημένες συνταγές της ελληνικής κουζίνας.

Το μενού στο σύνολό του έχει ευρηματικές παραλλαγές, νοστιμιά, αρμονία και εντάσεις, που κέρδισαν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και το κατέταξαν μεταξύ των καλυτέρων πανελλαδικά.

Η τελετή απονομής των βραβείων ελληνικής κουζίνας για το 2019 από το «Αθηνόραμα» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης σε μια βραδιά όπου αποθεώθηκαν οι ελληνικές γευστικές δημιουργίες τόσο οι εντός συνόρων όσο και αυτές που ήρθαν κατευθείαν… από το Παρίσι.

Με το Varoulko Seaside να ανακηρύσσεται καλύτερο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας για το 2019 κορυφώθηκε η γαστρονομική κούρσα των βραβείων ελληνικής κουζίνας, που συγκεντρώνει πολλές συμμετοχές.

Για να απονεμηθούν τα βραβεία ελληνικής κουζίνας, η γευσιγνωστική επιτροπή του «Αθηνοράματος» χρειάστηκε να διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια σε όλη την επικράτεια, δοκιμάζοντας και βαθμολογώντας χιλιάδες πιάτα σε εστιατόρια και ταβέρνες από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη και από το Ιόνιο μέχρι το Καστελόριζο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου