ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή του καιρού στη Μαγνησία

αλλαγή-του-καιρού-στη-μαγνησία-561373

Βροχερό το σκηνικό σήμερα στη Μαγνησία με πρόσκαιρη βελτίωση αύριο Νέα αλλαγή σημειώνεται σήμερα στο σκηνικό του καιρού με βροχές και νοτιάδες στη Μαγνησία, που θα συνοδεύονται από πτώση της θερμοκρασίας κατά δύο περίπου βαθμούς σε σχέση με τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών.

Το φαινόμενο είναι πρόσκαιρο όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», ενώ υπογράμμισε ότι από τις βραδινές ώρες αναμένεται ύφεση των φαινομένων.

Ο καιρός αναμένεται να είναι καλός αύριο Κυριακή, καθώς θα σημειωθεί πρόσκαιρη βελτίωση με διαστήματα ηλιοφάνειας και τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας να φθάνουν τους 18 και 19 βαθμούς Κελσίου.

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα μεθαύριο Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές τοπικού χαρακτήρα κατά διαστήματα. Οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα κυμανθούν γύρω στους 17 βαθμούς τη Δευτέρα, την Τρίτη θα φθάσουν τους 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ τις πρωινές ώρες ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη βελτιώνεται αισθητά ο καιρός στη Μαγνησία, αλλά τις επόμενες μέρες αναμένεται νέο κύμα βροχοπτώσεων με τον κ. Τακούδη να υπογραμμίζει ότι ο Απρίλιος αναμένεται να είναι βροχερός μήνας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου