ΤΟΠΙΚΑ

Ισχυρίζεται ότι απλώς μοιάζει στον πραγματικό δράστη

ισχυρίζεται-ότι-απλώς-μοιάζει-στον-πρ-561401

Παραμένει κρατούμενος 39χρονος που συνελήφθη στο Πήλιο

Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης παραπέμπεται η υπόθεση 39χρονου άνδρα από την Αλβανία, που συνελήφθη την Πέμπτη 28 Μαρτίου, καθώς σε βάρος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βέροιας και διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης για υπόθεση ναρκωτικών. Ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είναι ο δράστης της υπόθεσης που εκκρεμεί από το 2001 κι ότι απλώς του μοιάζει.

Η υπόθεση έχει τις ρίζες της 18 χρόνια πριν, όταν το 2001 αστυνομικοί είχαν συλλάβει δύο Αλβανούς με 14γραμμάρια ηρωίνης σε φιξάκια. Οι δύο άνδρες είναι ξαδέρφια καταζητούμενου στην Ημαθία για διακίνηση ναρκωτικών, οι ίδιοι ωστόσο είχαν ισχυριστεί ότι τα φιξάκια τούς τα είχε δώσει άλλος ομοεθνής τους ο οποίος φέρεται να μοιάζει στον 39χρονο.

Ο 39χρονος που διαμένει στην περιοχή της Γατζέας και απασχολείται σε αγροτικές εργασίες, παραμένει κρατούμενος από την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Την περασμένη Δευτέρα είχε εξεταστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αίτημα να μείνει ελεύθερος, ωστόσο το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο και η κράτησή του παρατάθηκε.

Ο φάκελος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στις 26 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου