ΤΟΠΙΚΑ

Μαζί για τον Βόλο: «Πρωταπριλιάτικο η δημοσκόπηση της ALCO»

μαζί-για-τον-βόλο-πρωταπριλιάτικο-η-δ-562946

Πρωταπριλιάτικο αστείο χαρακτηρίζει η κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τον Δήμο Βόλου που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Σε ανακοίνωσή της η κίνηση αναφέρει: «Η γνωστή για την αναξιοπιστία της ALCO, που στα τελευταία πέντε χρόνια οι μετρήσεις της έχουν αποτύχει στις προβλέψεις, για όλες σχεδόν τις εκλογικές αναμετρήσεις, επελέγη για να σφυγμομετρήσει την κοινή γνώμη…600 δημοτών. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση των μετρήσεων για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν το ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων εξελίχθηκε σε διαφορά 7,5 ποσοστιαίων μονάδων.

Μετά τη μαζική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων μας και τις εξορμήσεις μας, το κλίμα που εισπράττουμε στις εξορμήσεις μας από την επαφή μας με τους δημότες είναι αντίθετο με τα στοιχεία της έρευνας, η οποία δίνει σχεδόν ποσοστά ολοκληρωτικών καθεστώτων. Μάλλον το δείγμα είχε συγκεκριμένη προέλευση και τοποθέτηση. Όμως, τους δημάρχους, όπως και όλες τις αρχές σε μια Δημοκρατία, τους επιλέγει ο λαός.

Αν κρίνουμε και από την ημερομηνία διεξαγωγής της έρευνας (26/3-1/4), μάλλον τα αποτελέσματα συνιστούν πρωταπριλιάτικο αστείο!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου