ΤΟΠΙΚΑ

Ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Βόλο

ο-νεότερος-υποψήφιος-δημοτικός-σύμβο-563123

Ο Πάνος Λαμπρινίδης – Στάχτος σε ηλικία 19 ετών βάζει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Μαζί για τον Βόλο»

Ο Πάνος Λαμπρινίδης – Στάχτος είναι ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, που ηγείται ο Ιάσονας Αποστολάκης, «Μαζί για τον Βόλο». Γεννημένος το 2000 ο πρωτοετής φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού (Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης), συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Βόλου.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το «μικρόβιο» όμως της ενασχόλησης με τα κοινά το έχει από πολύ μικρότερη ηλικία, καθώς ως μαθητής του Μουσικού Σχολείου Βόλου υπήρξε για χρόνια μέλος και πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου, πρωτοστατώντας στις κινητοποιήσεις των Μουσικών Σχολείων πανελλαδικά για την αναβάθμισή τους. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τη μουσική και ειδικά την παραδοσιακή, τη ζωγραφική και το σχέδιο, ενώ ήταν και μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Νέας Ιωνίας. Φυσικά και το ποδόσφαιρο, όντας γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Σαρακηνού και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της Μακρινίτσας. Εξάλλου, ο ίδιος φιλοδοξεί να προσφέρει στους τομείς νεανικής δραστηριότητας και από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου».

«Η τοπική αυτοδιοίκηση κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος ο θεσμός που πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στην καθημερινότητά μας και δεν μπορεί να είναι αυτοδιοίκηση αν δεν συντονίζεται συνεχώς με τον παλμό της τοπικής κοινωνίας. Εμείς οι νέοι άνθρωποι ζούμε, αφουγκραζόμαστε, συμμετέχουμε με τον τρόπο μας και επιδιώκουμε να χρωματίσουμε με τα δικά μας χρώματα ιδέες και δράσεις στα δημοτικά θέματα. Εμείς οι 25άρηδες, οι 20άρηδες, οι 18άρηδες δεν μπορεί να απουσιάζουμε από το κάδρο ενός Δήμου που αναφέρεται σε εμάς χωρίς εμάς. Με αυτή τη φιλοδοξία, να εκφράσω και να εκπροσωπήσω όσο πιο αυθεντικά μπορώ τη δική μου γενιά και τα όνειρά της, διεκδικώ την υποστήριξη των συμπολιτών μου και ιδιαίτερα της νεολαίας, στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου