Ανοικτή εκδήλωση στη Ν. Ιωνία για την 32η Ταξιαρχία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-04, 15:44:44
Ανοικτή εκδήλωση στη Ν. Ιωνία για την 32η Ταξιαρχία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Νέας Ιωνίας, σε συνέχεια της προσπάθειας του να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για το οικονομικό πλήγμα, που θα υποστεί η τοπική οικονομία, από την απόφαση μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο  Συν/χη Γεωργούλα, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή παραγωγικών και επιστημονικών φορέων με θέμα τις οικονομικές επιπτώσεις της μετεγκατάστασης.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Εκδηλώσεων Μεταξουργείου (Νικομηδείας 2, Ν. Ιωνία). Η είσοδος είναι ελεύθερη, ώστε να συμμετέχουν όλοι στη συζήτηση.

Επίσης θα συμμετέχουν και θα τοποθετηθούν όλες οι ενώσεις και οι σύνδεσμοι αποστράτων και εφέδρων αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και σωμάτων ασφαλείας του Νομού Μαγνησίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τη μετεγκατάσταση όλων των πολιτών, των πολιτευτών και των φορέων της πόλης μας, που -όπως επισημαίνεται από τον Σύλλογο- θίγει άμεσα την παρούσα οικονομική κατάσταση και μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη και βιωσιμότητα πολλών επαγγελματιών.

Επιπλέον, σε ανακοίνωση της Διοίκησης αναφέρεται ότι: "Δυστυχώς, ένα τόσο σοβαρό θέμα, που θα συρρικνώσει την αγοραστική κίνηση, την επαγγελματική δραστηριότητα και θα προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημία σε εμπόρους, επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί ή ολιγωρούν για τις τρομακτικές συνέπειες, που θα επιφέρει.

Η επιστολή των παραγωγικών κι επιστημονικών φορέων της Μαγνησίας για τις συνέπειες στον παραγωγικό τομέα του τόπου μας, που εστάλη προς τους αρμόδιους Υπουργούς δεν είχε καμιά ανταπόκριση  προκαλώντας τη δυσαρέσκεια και τους φόβους μας για την αναποτελεσματικότητα των υπευθύνων.

Είναι ευθύνη όλων να δώσουμε το παρόν για τη συνεχή βιωσιμότητα του τόπου".

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=