ΤΟΠΙΚΑ

Στον Εισαγγελέα ο 43χρονος για τις κλοπές στον Βόλο

στον-εισαγγελέα-ο-43χρονος-για-τις-κλοπέ-564011

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας εξιχνίασε τέσσερις κλοπές

Είχε επάνω του τροχούς που είχε κλέψει από αποθήκη και προσπαθούσε να τους πουλήσει.

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έπεσε προχθές το βράδυ ο 43χρονος που εκμεταλλευόμενος προσωρινή αβλεψία υπαλλήλων τρύπωνε σε καταστήματα και έκλεβε διάφορα αντικείμενα ή άνοιγε παλιές αποθήκες σε απομακρυσμένες από το κέντρο της πόλης περιοχές.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν προχθές το βράδυ να κινείται πεζός στον Βόλο καθώς είχε επάνω του κλεμμένα αντικείμενα και στο πλαίσιο της προανάκρισης διαλεύκαναν άλλη μία κλοπή που συνέβη προχθές το απόγευμα σε ιδιωτική κλινική.

Συγκεκριμένα ύστερα από μεθοδική έρευνα εξιχνιάστηκαν από την τη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα ο 43χρονος εισήλθε σε ιδιωτική κλινική και αφαίρεσε από χώρο αποδυτηρίων ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό 290 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από (20-03-2019) έως (30-03-2019), ο 43χρονος διέπραξε ακόμη τρεις κλοπές σε δύο αποθήκες και ένα ινστιτούτο ανάπτυξης, κατά τις οποίες αποκόμισε συνολικά τέσσερα ηλεκτρικά εργαλεία και ένα φορητό υπολογιστή.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Επισημαίνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν με παρόμοιες πράξεις.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου