ΤΟΠΙΚΑ

Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» από τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου

οικονομική-ενίσχυση-του-συλλόγου-πι-565395

Ο Δήμος Βόλου και ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού Αθλητισμού και Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση φορέων που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο προχώρησε στην ενίσχυση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, «ΠΙΣΤΗ».

Όπως είναι γνωστό, στην πλειοψηφία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από το Δήμο Βόλου και τη Διεύθυνση Πολιτισμού του, αντί εισιτηρίου, όσοι επιθυμούσαν, προσέφεραν προς ενίσχυση Ευαγών Ιδρυμάτων της πόλης, το ποσό της επιλογής τους. Στους φορείς αυτούς περιλαμβάνεται και ο σύλλογος «ΠΙΣΤΗ». Το ποσό που συγκεντρώθηκε για την ενίσχυση του συγκεκριμένου φορέα παραδόθηκε από τους Απόστολο Γαλάτη και Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού αντίστοιχα, στην εκπρόσωπο του Συλλόγου, κ. Ζαχαριάδου.

“Με την πεποίθηση πως ο Πολιτισμός μπορεί και πρέπει να σταθεί αρωγός σε όσους έχουν ανάγκη στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο το έργο Ευαγών Ιδρυμάτων, ευχαριστώντας τους πολίτες του Βόλου για τη συμπαράσταση και μαζική συμμετοχή τους”, επεσήμαναν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου