ΤΟΠΙΚΑ

«Ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο στις αθλητικές εγκαταστάσεις»

ούτε-ένα-ευρώ-από-τον-δήμο-στις-αθλητι-567255

Αναφέρουν οι «Μαζί για τον Βόλο» μετά από συνάντηση με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου

Με μέλη της διοίκησης και τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κίνησης, «ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην πόλη μας απασχολεί χιλιάδες συμπολίτες μας και κυρίως μικρά παιδιά. Η απερχόμενη δημοτική αρχή στα 5 χρόνια θητείας της μάλλον θεώρησε ότι δεν άξιζε να δοθεί ούτε ένα ευρώ από τα υποτιθέμενα «πλεονάσματα» του Δήμου, για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εμείς ως δημοτική κίνηση θα είμαστε πάντα προσηλωμένοι στο γνήσιο ερασιτεχνικό αθλητισμό, που μόνο υγιή πρότυπα μπορεί να δημιουργεί για την νεολαία.

Δεσμευόμαστε για συχνή συνεργασία και με τον ιστορικό Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, όπως και με όλους τους συλλόγους, ώστε στο μέλλον να παραδίδουν καλύτερους αθλητές και ανθρώπους στη κοινωνία του Βόλου».

Τον κ. Αποστολάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μουρτζίνος Δημήτρης, Παπαθανασίου Ελένη, Παπαπέτρος Αλέξανδρος, Πετσιμέρης Σωτήρης, Τσιαμπάου Ροδοθέα (Ρέα), Γιάννης Μάκος και Φασουλίδης Πανταζής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου