ΤΟΠΙΚΑ

Διπλή διάκριση για τον «Ηρακλή»

διπλή-διάκριση-για-τον-ηρακλή-567957

Χρυσό και ασημένιο βραβείο για θέματα υγιεινής και ασφάλειας

Για τις καινοτόμες πρακτικές και τις υψηλές επιδόσεις του σε θέματα υγείας και ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge Holcim, μέσα από τη διπλή του βράβευση στο θεσμό των Health & Safety Awards 2019. Η εταιρία απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων» και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Αξιολόγηση και Παραμετροποίηση νέων εργασιακών κινδύνων».

Ειδικότερα, η χρυσή διάκριση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αφορά στο πρόγραμμα επιβράβευσης ιδεών και καλών πρακτικών «ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ» που στόχο έχει την περαιτέρω ανάπτυξη της κουλτούρας συμμετοχικότητας του Ομίλου, καθώς και την ενίσχυση του αισθήματος προσωπικής ευθύνης κάθε εργαζόμενου απέναντι τόσο στην ομάδα εργασίας όσο και στο σύνολο των εργαζομένων.

Στην κατηγορία «Αξιολόγηση και παραμετροποίηση νέων εργασιακών κινδύνων», ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ απέσπασε βραβείο για το πρόγραμμα «Ενεργειακή Απομόνωση Κινητού Εξοπλισμού», καθώς για την περαιτέρω ενίσχυση της κουλτούρας πρόληψης, η εταιρία προχώρησε στο σχεδιασμό δομημένης μεθοδολογίας αναγνώρισης κινδύνων ανά τύπο κινητού εξοπλισμού, ανά εργασία και συχνότητα.

«Κάθε αναγνώριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια. Τα βραβεία αυτά αποτελούν την αναγνώριση της συλλογικής μας προσπάθειας για τη διατήρηση της υψηλής μας επίδοσης στην Υγεία και Ασφάλεια. Ταυτόχρονα, αποτελούν μια διαρκή υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας», ανέφερε με αφορμή τις βραβεύσεις ο κ. Τάσος Παπανικολάου, Διευθυντής Υγείας και Ασφάλειας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ομιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Lafarge Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος και βιομηχανικών ορυκτών προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου