Ξεκίνησε από σήμερα διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στη Μαγνησία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-01, 16:33:15
Ξεκίνησε από σήμερα διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στη Μαγνησία

Ξεκίνησε από σήμερα η διανομή τροφίμων, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή γίνεται από τον Δήμο Βόλου που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας- Βορείων Σποράδων.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιείται από την Δευτέρα 1η Απριλίου έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου, από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη, κτίριο Κάραγατς).

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσης τους για την ώρα και ημέρα προσέλευσης τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα από τους δικαιούχους για την μεταφορά των προϊόντων τους, προσερχόμενοι με μεταφορικό μέσο ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=