ΤΟΠΙΚΑ

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

αυτόματος-εξωτερικός-απινιδωτής-στο-3-568199

Με τη χορηγική δωρεά της Lafarge μετά από αίτημα καθηγήτριας του σχολείου

Αίτημα για τη χορηγική δωρεά ενός εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή στον Όμιλο της Lafarge, κατέθεσε το 3ο Γυμνάσιο Βόλου. Το αίτημα υποβλήθηκε από τη φιλόλογο του 3ου Γυμνασίου Βόλου Ιωάννα Γκόντα και έγινε αποδεκτό.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την άμεση ανταπόκριση του Ομίλου Lafarge στο αίτημα της φιλολόγου Γκόντα Ι. αναφορικά με τη δωρεά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και την απαρχή μιας αγαστής συνεργασίας με γόνιμο και εποικοδομητικό τρόπο που τα αποτελέσματά της αφορούν το υγιές καλό της σχολικής κοινότητας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνονται δημόσιες ευχαριστίες στον Ομιλο Lafarge Group από τη φιλόλογο του σχολείου Ιωάννα Γκόντα «για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει σε τόσο ευαίσθητα θέματα ασφάλειας και υγείας ατόμων κυρίως όμως παιδιών. καθώς και στελέχη του Ομίλου, ευελπιστώντας στο εγγύς μέλλον ο Όμιλος Lafarge να παραμείνει αρωγός και σε άλλες παρόμοιες ανθρωπιστικές δράσεις», όπως καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου