ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα στον Βόλο η επίδειξη μόδας για Ατομα με Αναπηρίες

σήμερα-στον-βόλο-η-επίδειξη-μόδας-για-α-568255

Στην πασαρέλα της ζωής στρέφονται σήμερα οι προβολείς της δημοσιότητας. Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού- παραολυμπιονίκες, γνωστά μοντέλα και καθημερινοί μαχητές της ζωής θα συμμετέχουν στην 4η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας για Ατομα με Αναπηρίες, που ξεκινά στις 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βόλου.

Μία πλειάδα συντελεστών που ολοκλήρωσαν χθες τις πρόβες τους και θα δουλέψουν τόσο on stage όσο και back stage θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ξεχωριστή επίδειξη μόδας που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Βόλο με στόχο να στείλει ηχηρό μήνυμα ένταξης των ατόμων με αναπηρίες στην καθημερινότητα.

Θα παρουσιαστούν ρούχα τοπικών επιχειρήσεων που στηρίζουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, που αποτελεί καρπό της συνεργασίας μετά της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝΣΕΠ) «Παγκόσμια Αγκαλιά», που έχει ως σκοπό τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και γενικά την κοινωνική δράση και του σωματείου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι».

Συνοδοιπόροι τους σε αυτή την προσπάθεια είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Βόλου.

Μεταξύ άλλων στην επίδειξη θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού που παρά την αναπηρία τους διέπρεψαν στη ζωή και στον αθλητισμό, όπως ο Γιάννης Κωστάκης, η Δήμητρα Πασχάλη, η Αλεξάνδρα Σταμοπούλου, ο Βασίλης Ντούνης, η Γεωργία Κάλτση, ο Χρήστος Μελέτης, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Παναγιώτης Κοντογιάννης. Θα πλαισιωθούν από γνωστά ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ μεταξύ των οποίων οι Ελενα Μοσκιού, Σοφία Αλεξανδροπούλου, Γιολάντα Ξανθούλη, Κατερίνα Βελούδου, Μαριάννα Χαντζέλα αλλά και από μία πλειάδα εθελοντών μεταξύ των οποίων και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας προκειμένου να παρουσιαστεί ένα απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου