ΤΟΠΙΚΑ

Ο Oμιλος «Ηρακλής» στηρίζει την 4η επίδειξη μόδας ΑμεΑ

ο-oμιλος-ηρακλής-στηρίζει-την-4η-επίδε-569800

Θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο μεθαύριο 1η Απριλίου

Ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, παραμένοντας προσηλωμένος στη δέσμευσή του να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται και ιδίως τις ευπαθείς ομάδες, στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» και υποστηρίζει τη διοργάνωση της 4ης επίδειξης μόδας ΑμεΑ στον Βόλο. Η ξεχωριστή αυτή επίδειξη θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο 1 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου.

Με κεντρικό μέλημα να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο, ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ «αγκαλιάζει» την προσπάθεια αυτή που στόχο έχει την ομαλή κοινωνική ένταξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.

Ο Ομιλος Εταιρειών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος και βιομηχανικών ορυκτών προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Περισσότερα στο www.lafarge.gr και www.lafargeholcim.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου