ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτική εκδήλωση στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

ενημερωτική-εκδήλωση-στη-λέσχη-εργαζ-569878

Ενημερωτική εκδήλωση για θέματα υγείας διοργανώνεται την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου στο Καραγάτς. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον σταθμό προστασίας μάνας και παιδιού, τον Δήμο Βόλου και το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ.

Ομιλήτριες είναι οι μαίες Πολυτίμη Κακκά, Ευαγγελία Μαράκη και Μαρία – Σεραΐνα Καραγιάννη, οι οποίες θα αναπτύξουν τις ενότητες σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, αντισύλληψη – σεξουαλικώς μεταδιδόμενες λοιμώξεις και τεστ Παπανικολάου, καρκίνος του τραχήλου της μήτρας – εμβολιασμός.

Η παραπάνω εκδήλωση, που απευθύνεται στα μέλη και το ευρύ κοινό, αποτελεί την αφετηρία του ενημερωτικού κύκλου που ανοίγει, όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Βίκυ Τσεκούρα, πρόεδρος της Λέσχης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι διευρύνεται με νέες δραστηριότητες και θεματικές η ιστορική πορεία ετών.

Παράλληλα συνεχίζονται τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, ενώ το καλοκαίρι θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά ο κύκλος δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά. Πέρυσι απασχολήθηκαν δημιουργικά 60 παιδιά από τις 8.30 το πρωί μέχρι 2.30 το μεσημέρι και όπως υπογραμμίζει η κ. Τσεκούρα η κοινωνική παρουσία της Λέσχης επεκτείνεται στους τομείς της δημιουργίας, της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου