ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βόλος δεν γυρίζει πίσω…

ο-βόλος-δεν-γυρίζει-πίσω-570214

Του Μιλτιάδη Χαραλάμπους,

Οικονομολόγου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας

Αγαπητοί συμπολίτες μου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του συνδυασμού «ΒΟΛΟΣ 2019 – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» με επικεφαλής τον Δήμαρχό μας Αχιλλέα Μπέο για την παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου που τελέστηκαν την Τετάρτη 27/03.

Η παρουσία σας ήταν συγκλονιστική και μας έδωσε απίστευτη δύναμη για τον μεγάλο αγώνα που έχουμε να δώσουμε για αυτή την πανέμορφη πόλη, που μόνο να μας ενώσει μπορεί. Οι χιλιάδες κόσμου που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια θα ενώσουν τις φωνές τους στις 26 Μαΐου και θα στείλουν το μήνυμα πως ο Βόλος ΕΧΕΙ Δήμαρχο.

Κυρίως θα το στείλει σε εκείνους που προσπαθούν, αγωνιωδώς και επίμονα, με λάσπη, να θάψουν το απίστευτο έργο που επιτελείται στην πόλη μας εδώ και 5 χρόνια από την παρούσα δημοτική αρχή. Αλλά τέτοιο έργο ούτε κρύβεται, ούτε θάβεται. Και προσπαθούν εκείνοι, οι γνωστοί, που επί 40 χρόνια έκρυβαν και έθαβαν τα προβλήματα και τις παθογένειες αυτής της πόλης κάτω από το χαλάκι, ερχόμενοι τώρα ως σωτήρες. Τέτοιους σωτήρες ΔΕΝ τους θέλουμε. Να μας λείπουν.

Τους ενοχλεί σφόδρα, που ο Δήμαρχός μας προχωρά μπροστά, αλλάζοντας επιτέλους αυτή την πόλη, δημιουργώντας πιο ανθρώπινες συνθήκες, υποδομές και βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Για τα παιδιά μας, για τους πολίτες του Βόλου. Ετσι κι αλλιώς, είναι ο Δήμαρχος των πολλών, των πολιτών και της πόλης μας. Και αποδεδειγμένα των έργων και των πράξεων.

Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, προφασιζόμενοι «κρυφές» δημοσκοπήσεις, στοιχήματα και άλλες τέτοιες αστείες πραγματικά πρακτικές. Γιατί οι πολίτες του Βόλου δεν τρώνε κουτόχορτο. Εχουν μάτια και βλέπουν καθαρά, έργα, πράξεις και ακατάπαυστη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης από την παρούσα και μέλλουσα δημοτική αρχή. Αυτό είναι το μεγάλο και πραγματικό στοίχημα, ο ΒΟΛΟΣ του αύριο. Και εδώ ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει αντίπαλο για τον απλούστατο και προφανή λόγο ότι είναι ο μόνος που κάνει ΕΡΓΟ και ΜΟΝΟ. Γι’ αυτό και κερδίζει στην πράξη κάθε αγώνα που δίνει για αυτή την πόλη.

Αρκετά νομίζω πως ασχοληθήκαμε και αναλωθήκαμε με τους επίδοξους πολιτικάντηδες αυτού του τόπου. Εχουμε άλλα, πιο σπουδαία, πιο μεγάλα και αληθινά για να αγωνιστούμε. Και αυτοί είναι οι πολίτες του Βόλου. Η δημοτική αρχή με τον λαό του Βόλου γίνονται ποτάμι, που εκτός του ότι θα συμπαρασύρει την πόλη προς ένα καλύτερο αύριο, ένα σπουδαίο μέλλον, στις 26 Μαΐου θα ξεπλύνει και τις τελευταίες εστίες λασπολογίας και λαϊκισμού αυτής της πόλης. Γιατί ως γνωστόν το ποτάμι πίσω δεν γυρνά και ο Βόλος μας επίσης…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου