ΤΟΠΙΚΑ

«Θα νικήσουμε, γιατί μας ενώνουν οι ιδέες»

θα-νικήσουμε-γιατί-μας-ενώνουν-οι-ιδέ-571240

Ανακοίνωση των «Μαζί για τον Βόλο» στον απόηχο της προχθεσινής παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού

«Οπου ενότητα και νίκη έλεγαν οι Λατίνοι. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για την προχθεσινή εμφατική παρουσία σας στη πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο». Ηταν μια βραδιά που δεν χρειάζεται ανακοινώσεις, έστειλε μηνύματα από μόνη της. Στη προσπάθεια για την αναπτυξιακή, ηθική και πολιτική ανάταξη της πόλης μας δε περισσεύει κανείς. Η πορεία προς τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων είναι υπόθεση όλων και θα τη βαδίζουμε ώς το τέλος Μαζί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του με αφορμή την προχθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ο συνδυασμός «Μαζί για τον Βόλο».

Οπως επισημαίνει, «θα νικήσουμε, γιατί έχουμε θέσεις που αφουγκράζονται τις ανάγκες του Βόλου, γιατί έχουμε επιστημονική άποψη και στρατηγική για την πόλη μας, διότι έχουμε όραμα και τεχνογνωσία με ορίζοντα το 2040.

Θα νικήσουμε, γιατί μας ενώνουν οι ιδέες, η όρεξη για δουλειά, η αγάπη για τον τόπο μας και όχι τα συμφέροντα, οι παρασκηνιακές συμμαχίες και η αδιαφάνεια.

Θα νικήσουμε, γιατί έχουμε σύμμαχό μας τη κοινωνία και όχι τους απογοητευμένους του παλιού πολιτικού συστήματος. Γιατί η ανεξαρτησία μας καταδεικνύεται από τις απόψεις και τις διαδικασίες μας και όχι από συνθήματα σε ταμπέλες και φυλλάδια.

Θα νικήσουμε, γιατί το περιβάλλον, η πρόνοια, η παιδεία, ο πολιτισμός, τα μεγάλα έργα απαιτούν πράξεις και μέχρι σήμερα χορτάσαμε λόγια και καπηλεία της δουλειάς άλλων.

Θα νικήσουμε, γιατί έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να αναπτύσσουμε συνέργειες, να συνθέτουμε και να προχωρούμε. Δεν υβρίζουμε, δεν απαξιώνουμε, δεν λοιδορούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου