ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση σε Αχιλλέα Μπέο από τους «Μαζί για τον Βόλο»

επίθεση-σε-αχιλλέα-μπέο-από-τους-μαζί-573496

Σκληρή επίθεση στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο από την δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» με αφορμή όσα είπε σε συνέντευξή του στην TRT.

Οι «Μαζί για τον Βόλο» αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου κ. Μπέος περιέγραψε τον εαυτό του ως προγραμματιστή. Ως γνωστόν προγραμματιστής είναι ο επιστήμονας που ασχολείται με τον προγραμματισμό Η/Υ. Αμφιβάλλουμε αν πέρασε έξω από σχολή. Το «έχω πρόγραμμα στη ζωή μου» του φάνηκε λίγο για τα κυβικά του κι είπε να πει κάτι πιο βαρύγδουπο. Όπως βαρύγδουπη είναι η ανακοίνωση της δημιουργίας του μουσείου της Αργούς, χωρίς λεφτά (αν και το 2014 ήταν έργο προτεραιότητας ένταξης στο ΕΣΠΑ) και η δημιουργία ποδηλατοδρομίου σε μια πόλη που δεν έχει ποδηλατοδρόμους.

Το σημαντικότερο είναι ότι αυτός και η ομάδα του (δεν εννοούμε τον εκ της Κατερίνης ορμώμενο ΝΠΣ, αλλά τη δημοτική του ομάδα) δεν έχουν προγραμματίσει τίποτα για την πόλη. Εκτός αν αναφέρονταν στο «προγραμματισμό» προστίμων για τους δημότες του Βόλου, ως αποτέλεσμα της απόρριψης τουσχεδίου δημιουργίας μονάδας παραγωγής SRF, το οποίο κρίθηκε ασύμβατο με τον ΕΣΔΑ(Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων). Και μετά από τα 5 χρόνια θητείας, ο απερχόμενος ζητά να τον ενημερώσουν για το τι προβλέπει ο ΕΣΔΑ. Αυτό θα πει προγραμματισμός!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου