ΤΟΠΙΚΑ

«Σε πλήρη εγκατάλειψη η συνοικία της Νέας Δημητριάδας»

σε-πλήρη-εγκατάλειψη-η-συνοικία-της-ν-574763

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα

Στην καταγραφή των προβλημάτων που εντοπίζονται στη Νέα Δημητριάδα, προχώρησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, στην περιοδεία που πραγματοποίησε, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Η περιοδεία ξεκίνησε από το πάρκο της Νέας Δημητριάδας, όπου «διαπιστώθηκε πλήρη εγκατάλειψη, με ξηλωμένη παιδική χαρά, πεταμένα σκουπίδια στις κερκίδες, αγριόχορτα που φτάνουν σε ύψος το μισό μέτρο και γήπεδο μπάσκετ σε πλήρη διάλυση και άκρως επικίνδυνο για τα παιδιά».

Ακολούθησε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά, όπου παραγωγοί και πωλητές ενημέρωσαν την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Την υποψήφια Δήμαρχο συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι: Κ. Αναστασιάδου-Μωραϊτου, Ε. Αντωνίου, Β. Γιαννουλής, Π. Ζαρκάδας, Β. Ζαχείλας, Α. Καλόγηρος, Θ. Καντόλας, Φ. Κοκκινάρη, Δ. Κολτσίδας, Δ. Κουτσός, Χ. Μαλιαχόβα, Ρ. Παπαευαγγέλου, Γ. Ποθητός, Δ. Σπάνιας, Ε. Σταθαράκος, Τ. Στάμος, Ν. Στεφάνου, Λ. Τατάρη, Χ. Τριανταφύλλου, Ν. Τσαλπαράς, Μ. Τσαμπάζης, Ι. Τσιρογιάννης και Σ. Χαρανά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου