ΤΟΠΙΚΑ

Αρ. Μπασδάνης: Δεν θα είμαι υποψήφιος με Νίκο Τσιλιμίγκα

αρ-μπασδάνης-δεν-θα-είμαι-υποψήφιος-με-577396

«Παραμένω ταγμένος στρατιώτης στη ΝΔ, αλλά εύχομαι ολόθερμα κάθε επιτυχία στον προσωπικό μου φίλο» επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Δεν θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, η συμμετοχή του οποίου εμφανιζόταν να έχει «κλειδώσει», όπως κατέγραφε σε σχετικό ρεπορτάζ ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Με γραπτή δήλωσή του ο κ. Μπασδάνης επισημαίνει μεταξύ άλλων πως παραμένει «ταγμένος στη ΝΔ», «επειδή όμως η Αυτοδιοίκηση δεν έχει κομματικό χρώμα» όπως λέει, «θα ήθελα να ευχηθώ ολόθερμα κάθε επιτυχία στους στόχους του προσωπικού μου φίλου κ. Τσιλιμίγκα».

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνη έχει ως εξής:

«Με έκπληξη διάβασα ρεπορτάζ στον τοπικό Τύπο το όνομά μου να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατανοώ πλήρως την αγωνία ορισμένων, καθώς μόλις 60 ημέρες έμειναν από τις εκλογές και κάποιοι συνδυασμοί -δικαιολογημένα – βρίσκονται σε πανικό, αλλά θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι σε αυτού τους είδους τα μικροπολιτικά παιχνίδια και κομματικά παζάρια που για χρόνια διέβρωσαν τον πολιτικό βίο δεν συμμετέχω.

Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα να βρίσκομαι για 11 συναπτά έτη στο τιμόνι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και από την θέση αυτή θα ήθελα να συνεχίσω να προσφέρω, ενισχύοντας την καθημερινή προσπάθεια επιβίωσης του Μαγνησιώτη επαγγελματία.

Τώρα, για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, όσοι αναρωτιούνται ακόμη, ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ταγμένος στρατιώτης στις τάξεις της ΝΔ.

Παρόλα αυτά, επειδή η Αυτοδιοίκηση δεν έχει κομματικό χρώμα, θα ήθελα να ευχηθώ ολόθερμα κάθε επιτυχία στους στόχους του προσωπικού μου φίλου κ. Τσιλιμίγκα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου