ΤΟΠΙΚΑ

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συγχαίρει την ΟΠΚΕ για το «μπλόκο» στα 100 κιλά χασίς

η-ενωση-αστυνομικών-υπαλλήλων-συγχαί-577742

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τους συναδέλφους τους -αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Μαγνησίας για τη μεγάλη επιτυχία τους σήμερα τα ξημερώματα, να εντοπίσουν στην εθνική οδό μεγάλο φορτίο ινδικής κάνναβης που είχαν κρύψει και μετέφεραν με φορτηγάκι δύο άτομα, τα οποία συνελήφθησαν.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Ενωσης αναφέρονται τα εξής: “Η εμπειρία και παρατηρητικότητα των συναδέλφων, η επιμονή, η υπομονή και το υψηλό αίσθημα του καθήκοντος, οδήγησαν μετά από έλεγχο στον εντοπισμό και την σύλληψη δύο ημεδαπών στην Π.Α.ΘΕ. οι οποίοι μετέφεραν με το όχημα τους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο- κρύπτη, 100 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Αποδείξατε συνάδελφοι για άλλη μια φορά ότι όταν επωμίζεστε καθαρά αστυνομικό καθήκον , αυτό που συνάδει δηλαδή με τον ρόλο σας και τον σκοπό ίδρυσης και λειτουργίας της Ο.Π.Κ.Ε. καταφέρνετε χτυπήματα όπως αυτό, πανελλήνιου βεληνεκούς, ακόμα και στην υψηλή εγκληματικότητα και στο οργανωμένο έγκλημα. Με αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ελλιπή εξοπλισμό και οχήματα, παρά και την ανάλωση σε πάρεργα όπως τα μέτρα στα γήπεδα και στις πορείες αλλά πάνω από όλα στερούμενοι τις οικογένειές σας για ώρες και μέρες πολλές φορές, εσείς παρ’ όλα αυτά τιμάτε τους όρκους σας κι αγόγγυστα προσφέρετε αυτό που επιζητά εναγωνίως πλέον η πολιτεία. Το αγαθό της ασφάλειας.

Η κοινωνία μας σας ευγνωμονεί. Συγχαρητήρια”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου