ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Ερήμωσαν 

Αλλες εποχές ιδίως τις μεσημεριανές ώρες τα βενζινάδικα ήταν γεμάτα από αυτοκίνητα που περίμεναν για να γεμίσουν με βενζίνη τα ρεζερβουάρ. Το τελευταίο διάστημα όμως με τη ραγδαία αύξηση στην τιμή της βενζίνης έχουν ερημώσει ακόμη κι αυτά. Πού να βρεθούν χρήματα για βενζίνη, τη στιγμή που εκατοντάδες οικογένειες δεν έχουν να φάνε.

Δ.Π

Στην αγορά
Μπορεί οι περισσότεροι καταναλωτές να μην έχουν ούτε ευρώ παραπάνω για αγορές, παρ’ όλα αυτά έχουν βγει στους δρόμους της πόλης και κοιτούν τις τιμές, παρατηρούν τα προϊόντα και υπολογίζουν τι μπορούν να αγοράσουν. Πάντως παρά την κρίση όλο και κάτι θα πάρουν έστω και για τις υποχρεώσεις τους.
Δ.Π
 
Συνεχές το φαινόμενο
Η ουρά στη ΔΕΗ του Βόλου δεν έχει τελειωμό. Χθες σημειώθηκε η ίδια εικόνα με προχθές με δεκάδες καταναλωτές να περιμένουν στην ουρά για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Οι άνθρωποι έχουν φτάσει στο αμήν και προτείνουν τουλάχιστον τις ώρες αιχμής να λειτουργούν όλα τα ταμεία.
Δ.Π
 
 
Απίστευτη κίνηση    
Περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα ήθελε χθες και προχθές κανείς για να κατέβει την Ιωλκού από την Αναλήψεως μέχρι την Ιάσονος περίπου στις 11.00 το πρωί. Στο κέντρο υπήρχε πραγματικά το αδιαχώρητο!
Α.Φ.
 
Δυσκολεύονται στο… άνοιγμα
Μπορεί ο κόσμος να βγήκε στους δρόμους της εμπορικής αγοράς, ωστόσο όπως λένε οι έμποροι οι καταναλωτές δυσκολεύονται πολύ να ανοίξουν το πορτοφόλι τους, αλλά ακόμα και όταν το ανοίγουν προσπαθούν να ξοδέψουν όσο λιγότερα χρήματα μπορούν…
Α.Φ.
 
Παγίδες
Σε μεγάλες παγίδες για ατυχήματα εξελίσσονται οι μικρές ράμπες που κάνουν ιδιοκτήτες στα πεζοδρόμια είτε για να υπάρχει πρόσβαση σε καροτσάκι είτε για να περνάει αμάξι ή μηχανάκι. Πολλοί δεν τις βλέπουν και περδικλώνονται, χτυπώντας ή στραμπουλώντας τα πόδια τους.
Α.Φ.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου