ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Νέα Εποχή -Νέα Δυναμική»

εγκαίνια-εκλογικού-κέντρου-και-παρου-579824

Τα εγκαίνια εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση του συνόλου των υποψηφίων της παράταξης «Νέα Εποχή -Νέα Δυναμική», με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα.

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιάσονος -Κουμουνδούρου, στον Βόλο και η εκδήλωση των εγκαινίων είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες που επιθυμούν να παραβρεθούν σε αυτή.

Σε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τους πολίτες του επικεφαλής της παράταξης, Αχιλλέα Μπέου, αναφέρονται τα εξής:

“Η αυτοδιοικητική μας παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” συνεχίζοντας την προσπάθειά της για μια οριστική αλλαγή σελίδας στην πόλη μας, πραγματοποιεί την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία της, στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Κουμουνδούρου, ανοιχτή εκδήλωση – συγκέντρωση στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και θα γίνει η παρουσίαση του συνολικού ψηφοδελτίου, εν όψει των εκλογών του Μαΐου.

Στην εκδήλωση είναι καλεσμένοι όλοι οι πολίτες του Βόλου, η παρουσία των οποίων αποτελεί τιμή και πηγή δύναμης και έμπνευσης για μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου