ΤΟΠΙΚΑ

Αρνείται βιασμό ή ασέλγεια σε βάρος μαθητευόμενής του ο 50χρονος Βολιώτης

αρνείται-βιασμό-ή-ασέλγεια-σε-βάρος-μα-580666

Στον ανακριτή για απολογία ο 50χρονος Βολιώτης μετά από καταγγελία οικογένειας ανήλικης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε από τον ανακριτή Βόλου με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ο 50χρονος Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας που φέρεται να βίασε ανήλικη μαθητευόμενή του.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 3.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες και να ισχυρίστηκε στον ανακριτή ότι δεν θεωρεί ότι συνέβη κάτι μεμπτό ή ποινικά κολάσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και για κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, η ποινική δίωξη της κατάχρησης σε ασέλγεια ασκήθηκε υπό δύο επιβαρυντικές περιστάσεις ότι ο δράστης παρέδιδε μαθήματα στην ανήλικη και η κοπέλα παρείχε υπηρεσία σε αυτόν.

Βιώνοντας μία απίστευτα τραυματική εμπειρία η κοπέλα η οποία έχει συμπληρώσει τα 14 έτη της ηλικίας της αλλά όχι και τα 18 σταμάτησε τελικά να πηγαίνει στην επιχείρηση για την πρακτική της άσκηση, γεγονός που παραξένεψε την οικογένειά της, μία εργατική οικογένεια Αλβανών. Τότε τον Οκτώβριο του 2018 αποκαλύφτηκε και ο εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη, η οποία τελικά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στους γονείς της περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το δράμα που βίωνε.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν ήταν ραγδαίες. Ο 50χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού από τα τέλη του 2017 έως και τα μέσα του 2018, ενώ φέρεται να βίασε και μία φορά την ανήλικη. Οι γονείς της κοπέλας κατήγγειλαν τις φρικτές πράξεις σε βάρος του αγγελουδιού τους και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μετά από κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη το Δεκέμβριο του 2018.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου