ΤΟΠΙΚΑ

Πλούσιος ο ετήσιος απολογισμός δράσης του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας

πλούσιος-ο-ετήσιος-απολογισμός-δράση-581535

Παρουσιάστηκε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου στα γραφεία του Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Σεραφείμ Μαουσίδης παρουσίασε τις δράσεις του Συνδέσμου για το έτος 2018, κάνοντας αναφορά σε συναντήσεις με φορείς του Νομού, συμπεριλαμβανομένων των νησιών, και όχι μόνο, η Περιφέρεια, οι Δήμοι, η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σημείο αναφοράς τα Δελτία Τύπου που συχνά δημοσιεύει ο Σύνδεσμος προς ενημέρωση των πολιτών, με θέματα την ασφάλεια, τη συνεργασία με αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες κ.ά. Από τις δράσεις του Συνδέσμου δεν λείπει και η διεξαγωγή παρουσιάσεων ενημέρωσης και σεμιναρίων κατάρτισης, καθώς και η παρακολούθηση και ενθάρρυνση νέων που διακρίνονται για επιτυχίες σε Διεθνείς διαγωνισμούς.

Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι ο Σύνδεσμος παρακολουθώντας τα δρώμενα και τις ανάγκες του Νομού, κάνει παρεμβάσεις οι οποίες αφορούν όχι μόνο τον κλάδο αλλά και την κοινωνία γενικότερα, όπως για παράδειγμα το ενδιαφέρον αναφορικά με το θέμα της καύσης RDF στην ΑΓΕΤ όπου και πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις.

Ακόμη το 2018 έγινε και η αποτύπωση των οικονομικών στοιχείων του κλάδου μέσω της έρευνας που διεξήχθη σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.). Παρών στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου ήταν και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. Τρύφων Πλαστάρας, που -όπως είπε ο κ. Μαουσίδης- πάντα στηρίζει και είναι δίπλα στο Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό των δράσεων για το 2019, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σεραφείμ Μαουσίδης, έκανε ειδική αναφορά με εκτενέστερη ανάλυση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.), που για πρώτη φορά, σε επίπεδο Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 7 – 9 Ιουνίου 2019.

Οπως είπε, είναι μια δράση που αναδεικνύει τη δυναμική του Συνδέσμου και ενισχύει την εικόνα του Νομού Μαγνησίας. Θα παρευρεθούν περίπου 250 Σύνεδροι, Σύνδεσμοι Ηλεκτρολόγων από όλη την Ελλάδα με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους και την εκπροσώπηση των Διοικητικών τους Συμβουλίων. Επίσης, σημαντική θα είναι η παρουσία, σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, εταιρειών του ηλεκτρολογικού κλάδου που θα στηρίξουν αυτή τη διοργάνωση. Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία με φορείς, όπως Περιφέρεια, Δήμους, Επιμελητήριο, Συνεταιρισμούς κ.ά. , προκειμένου να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Η. προσδίδοντας μία ακόμα βαρύτητα στο προφίλ αυτής της δράσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου