ΤΟΠΙΚΑ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τιμά την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

το-πανεπιστήμιο-θεσσαλίας-τιμά-την-επ-581943

Πανηγυρική εκδήλωση με ομιλία της Ιουλίας Πεντάζου στο αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος»

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν Πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου του 1821 διοργανώνουν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Παραλιακού Συγκροτήματος Παπαστράτου, στον Βόλο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει προσφώνηση της Αντιπρύτανη Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, Αν. Καθηγήτριας Ιωάννας Λαλιώτου και ομιλία της ιστορικού και μεταδιδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ιουλίας Πεντάζου, με θέμα «Πώς θυμόμαστε το 1821»: Ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη της ιστορικής σκέψης στο σχολείο.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Μάνα μου Ελλάς», με μέλη των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Φιλική συμμετοχή στο πιάνο: Σάκης Κοντονικόλας. Επιμέλεια προγράμματος, φωνητική διδασκαλία Μαρία Θωίδου, υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων του Π.Θ., μέλος ΕΕΠ. Το πρόγραμμα περιέχει τραγούδια σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου και Σταύρου Ξαρχάκου.

Μετά το πέρας της τελετής θα δοθεί δεξίωση στη Θόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου