Νικήτας Πρίντζος: Κερδοφόρα η πορεία της ΕΒΟΛ

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-20, 13:45:42
Ο πρόεδρος της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος
Νικήτας Πρίντζος: Κερδοφόρα η πορεία της ΕΒΟΛ

Αύξηση των κερδών της ΕΒΟΛ κατά 17% και κατά 10% του τζίρου το 2018 σε σύγκριση με το 2017, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ ανέφερε, ότι παρά την κρίση, η τοπική γαλακτοβιομηχανία γίνεται ολοένα και πιο εύρωστη οικονομικά. Επίσης προέβλεψε πως η θετική πορεία θα συνεχιστεί και το 2019 επικαλούμενος τα πρώτα οικονομικά στοιχεία του τριμήνου και επισήμανε ότι αυτό  «δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο, ανταποδίδοντας στην τοπική κοινωνία την στήριξη που έχει η ΕΒΟΛ από τους ντόπιους καταναλωτές».

Στο πλαίσιο αυτής της κοινωνικής προσφοράς, ο Νικήτας Πρίντζος ανακοίνωσε ότι εν όψει του Πάσχα, η ΕΒΟΛ θα προμηθεύσει την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού καθώς και τους Δήμους με 700 αμνοερίφια, τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ ακόμη ενημέρωσε, πως το επόμενο διάστημα  στα ράφια των αλυσίδων σούπερ μάρκετ με τις οποίες συνεργάζεται η τοπική γαλακτοβιομηχανία, θα τοποθετηθούν νέοι κωδικοί προϊόντων της ΕΒΟΛ, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει το κατσικίσιο γιαούρτι της ΕΒΟΛ, το οποίο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Πρίντζος αποσπά ήδη θετικά σχόλια από το καταναλωτικό κοινό.

Αφανίζεται ο πρωτογενής τομέας

Τέλος, ο πρόεδρος του ΑΣ Βόλου με αφορμή τη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε λάβρος κατά της Πολιτείας , υπογραμμίζοντας πως όσο δεν υπάρχει εθνική στρατηγική για τον πρωτογενή τομέα, τα πράγματα θα χειροτερεύουν. Προέβλεψε μάλιστα πως σταδιακά αγρότες και κτηνοτρόφοι αφανίζονται και για αυτό κάλεσε Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για να αναζητήσουν ενιαία γραμμή αντιμετώπισης των προβλημάτων πριν να είναι αργά, όπως είπε.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=