ΤΟΠΙΚΑ

Στο 1ο ΕΠΑΛ και το 2ο Ε.Κ.Ν. Ιωνίας περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ

στο-1ο-επαλ-και-το-2ο-ε-κ-ν-ιωνίας-περιόδευ-582868

Περιοδεία στο 1ο ΕΠΑΛ και το 2 ο Ε.Κ. Ν. Ιωνίας Ν. Ιωνίας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ, στο οποίο συμμετείχαν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Ριζόπουλος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Καραγιάννης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χαρμάνης.

Στην ομιλία του στους καθηγητές του σχολείου ο Αποστόλης Ριζόπουλος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επισήμανε μεταξύ άλλων πως «το αφήγημα της κυβέρνησης περί «μεταμνημονιακής εποχής» είναι απάτη, υπογράμμισε επίσης ότι «η τοπική διοίκηση αποτελεί ιμάντα εφαρμογής αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής και κατήγγειλε ότι «αυτή την πολιτική υπηρέτησε και υπηρετεί η δημοτική αρχή Βόλου» και ότι «αυτήν την πολιτική στηρίζουν και οι υποψήφιοι των άλλων παρατάξεων που στηρίζονται από τα παραπάνω κόμματα».

«Επιλέξιμα» γι’ αυτούς είναι μόνο τα έργα που ευνοούν τις επενδύσεις και τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων» συνέχισε ο κ. Ριζόπουλος υποστηρίζοντας επίσης πως « έργα που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων και την προστασία τους είναι μακριά από το ενδιαφέρον τους, με αποτέλεσμα οι γειτονιές της πόλης και μια σειρά υποδομές να είναι σε εγκατάλειψη».

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους εκπαιδευτικούς, οι καθηγητές εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις αλλαγές που προωθούνται στο Λύκειο και την ανησυχία για τους μαθητές, που βρίσκονται σε πραγματικό αδιέξοδο, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ Κων. Στεργίου κάλεσε τους καθηγητές να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τα δικά τους και των μαθητών τους, «στηρίζοντας και δυναμώνοντας το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές παντού, γιατί το ΚΚΕ ήταν και είναι το μόνο κόμμα που στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και της νεολαίας υπερασπίζοντας το δίκιο τους», όπως είπε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου