ΤΟΠΙΚΑ

Εως 15 Μαΐου οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του Π.Θ. στις βιοεπιστήμες

εως-15-μαΐου-οι-αιτήσεις-για-το-μεταπτυχ-583179

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες πειραματικές και υπολογιστικές βιοεπιστήμες» (ΠΜΣ/ΠΥΒ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020, που οδηγεί στην απονομή μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων των υποψηφίων και η προετοιμασία τους για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής ή στελέχωσης ερευνητικών κέντρων.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές ξεκινούν το χειμερινό εξάμηνο.

Η διάρκεια σπουδών είναι τέσσερα εξάμηνα.

Ο αριθμός των μεταπτυχιακών φοιτητών που γίνονται δεκτοί κατ’ έτος ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο δέκα. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τη ΣΕ μετά την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων ανάλογα με το επίπεδο των υποψηφίων.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβάλλονται μέχρι πλήρωσης θέσεων ή το αργότερο μέχρι 15 Μαΐου. Για πληροφορίες http://aec.bio.uth.gr ή στο τηλέφωνο 2410-565257, κ. Τότσικα Βασιλική, καθημερινά 10.00 – 14.00, Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Βιόπολις, Μεζούρλο Λάρισας, 41500, Λάρισα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου