ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσες με πανελλήνια βραβεία ~ Διακρίσεις στο χορό

βολιώτισσες-με-πανελλήνια-βραβεία-δι-583200

Εξι μαθήτριες της σχολής χορού της Χριστίνας Θώμου ξεχώρισαν στους διαγωνισμούς που συμμετείχαν

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν στον Βόλο οι μαθήτριες της σχολής χορού της Χριστίνας Θώμου, οι οποίες συμμετείχαν σε δύο πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Οι διαγωνιζόμενες κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 500 συμμετοχές και να κερδίσουν διακρίσεις και υποτροφίες, μετά από σκληρή προετοιμασία με την καθοδήγηση των δασκάλων της σχολής Χριστίνας Θώμου, Ελένης Μάρκου, Λυδίας Χαύδα και Χρυσάνθης Καμπούρογλου.

Συγκεκριμένα στο διαγωνισμό χορού «Nationals 19» που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στο Κολέγιο Αθηνών κέρδισαν τις παρακάτω διακρίσεις:

Η Μαριέττα Κωνσταντέλλου την 1η θέση και GOLD ELITE (με καλύτερη βαθμολογία) και υποτροφία σε διεθνή διαγωνισμό στην Ιταλία Domenico Modugno, Lecce, Bari.

Η Αναστασία Παπασακελαρίου κατέλαβε την 1η θέση GOLD ELITE στον κλασικό και την 1η θέση GOLD ELITE στο σύγχρονο χορό, με την καλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία της, το βραβείο καλύτερης εμφάνισης σολίστ και υποτροφίες στο Domeniko Modugno, Lecce, Bari της Ιταλίας, στo «Dance days Chania» και δωρεάν μαθήματα στην ανώτερη σχολή της Μαρίας Γρηγορίου «Χορός».

Η Ναταλία Χρήστου κατέλαβε την 2η θέση Silver, η Γεωργία Συνάνη την 3η θέση στον κλασικό και την 1η θέση Gold στον σύγχρονο και η Λίλα Γιαννακοπούλου την 3η θέση στον κλασικό χορό.

Στη συνέχεια τα κορίτσια συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Βέροιας «Veroia dance competition» που πραγματοποιήθηκε 14 – 16 Μαρτίου. Οι μαθήτριες της σχολής κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις μεταξύ 500 χορευτών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα η Αναστασία Παπασακελαρίου κατέκτησε την 2η θέση στον κλασικό και την 1η θέση στον σύγχρονο χορό με υποτροφία στο LIVORNO IN DANZA το 2020.

Η Γεωργία Συνάνη κατέκτησε την 3η θέση στο σύγχρονο χορό και η Μαριέττα Κωνσταντέλλου την 4η θέση καθώς στην κατηγορία της δεν δόθηκε 3η, 2η και 1η θέση.

Η διευθύντρια και οι καθηγήτριες της σχολής υπογραμμίζουν ότι οι μαθήτριές τους εκτέλεσαν άψογα τις χορογραφίες και ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου