ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσιάζει ψηφοδέλτιο ο Ιάσονας Αποστολάκης

παρουσιάζει-ψηφοδέλτιο-ο-ιάσονας-απο-583740

Το ψηφοδέλτιό της παρουσιάζει η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Ιάσονα Αποστολάκη, την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο ErgonShowground στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Στο μεταξύ, σήμερα, ο κ. Αποστολάκης είχε συνάντηση με τη διευθύντρια και το προσωπικό των Γενικών Αρχείων του Κράτους(ΓΑΚ) Μαγνησίας, κ.κ. Πρασσά, Σανιδά και Νικολάου.

«Η δράση που έχει αναπτύξει η υπηρεσία των ΓΑΚ στην πόλη μας εδώ και χρόνια, με τις προσπάθειες και την προσωπική συμβολή των εργαζομένων, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η ανάδειξη της πλούσιας τοπικής μας ιστορίας, μέσα από συνεργασίες και κοινές δράσεις φορέων που θα υποστηρίζονταν από το Δήμο, είναι ένα από τα ζητήματα που η πόλη μας έχει μείνει πίσω παρά τις σημαντικές προσπάθειες που είχαν γίνει στο παρελθόν. Ο ρόλος των ΓΑΚ Μαγνησίας σε αυτήν την προσπάθεια μπορεί να είναι σημαντικός και να εισφέρει στην ανάδειξη της ίδιας της πόλης και στον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος, με δράσεις όπως οι ιστορικοί περίπατοι», ανέφερε ο κ. Αποστολάκης τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η συνεργασία του Δήμου με αντίστοιχους φορείς και τη δική του βούληση να δράσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου