ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν τη «Φλόγα»

στηρίζουν-τη-φλόγα-584020

Οικονομική ενίσχυση του συλλόγου από τον Δήμο Βόλου και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Στην ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» προχώρησαν ο Δήμος Βόλου και ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., παραμένοντας προσηλωμένοι στην προσπάθεια ενίσχυσης φορέων που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο.

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο, η επιτυχημένη, φαντασμαγορική βραδιά των φαναριών, ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός και προσελκύει πλήθος επισκεπτών.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος υποδέχθηκε τον αγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, ο οποίος ένωσε τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο που, όπως κάθε χρόνο, ήταν ιερός. Στον χώρο της εκδήλωσης κάθε πολίτης προσέφερε ένα χρηματικό ποσό για να παραλάβει το φαναράκι από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα. Με τη συμβολική αυτή πράξη αγάπης, ο ουρανός φωτίσθηκε με χιλιάδες ευχές, καθώς τα έσοδα από την πώληση των φαναριών διατέθηκαν για την ενίσχυση ευαγών ιδρυμάτων.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε από τους Απόστολο Γαλάτη και Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή, πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Οργανισμού αντίστοιχα, στην εκπρόσωπο του συλλόγου «Φλόγα» Ντίνα Τριανταφύλλου με την ευχή η προσπάθεια που έγινε να ενισχύσει τον ιερό σκοπό του συλλόγου και τον αγώνα των μαχητών της ζωής, τα παιδιά της «Φλόγας», ευχαριστώντας τους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου