Στα σκοτάδια η οδός Νεαπόλεως στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-15, 16:52:36
Στα σκοτάδια η οδός Νεαπόλεως στον Βόλο

Εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους οι περίοικοι μετά τη δύση του ηλίου

 

Από τη μία οι συνεχείς κλοπές χαλκού… ακόμη και από τα καλώδια των στύλων της ΔΕΗ και από την άλλη οι καμένες λάμπες δημοτικού φωτισμού κρατούν εγκλωβισμένους μέσα στα σπίτια τους, μετά τη δύση του ηλίου, τους περίοικους της οδού Νεαπόλεως στον Βόλο.

Παραμένουν στα σκοτάδια, παρά το γεγονός, όπως υποστήριξαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να αντικαταστήσει τις φθαρμένες λάμπες.

«Αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας. Θέλω να βγω μία βόλτα στην αυλή μου για να αλλάξω παραστάσεις και μετά τη δύση του ηλίου δεν μπορώ, γιατί ο δρόμος είναι βυθισμένος στα σκοτάδια», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ με παράπονο ο Α.Κ., που διαμένει στην οδό Νεαπόλεως 62 και είναι μεταξύ των περιοίκων που διαμαρτύρονται.

Η αγωνία των κατοίκων για το τι πρόκειται να γίνει είναι μεγάλη, καθώς φοβούνται πως διάφοροι επιτήδειοι θα εκμεταλλευτούν αργά ή γρήγορα τα σκοτάδια για προχωρήσουν σε έκνομες ενέργειες (κλοπές, διαρρήξεις σε σπίτια και Ι.Χ. κ.ά.).

«Στην αρχή το θεωρήσαμε βραχυκύκλωμα. Μετά από τόσες μέρες όμως είναι μάλλον αμέλεια να μη φωτίζεται επαρκώς ο δρόμος. Είναι ζήτημα ασφάλειας, είναι ζήτημα συνήθειας και ο Δήμος οφείλει να το αντιμετωπίσει», σημειώνουν οι περίοικοι περιμένοντας άμεσα να ξαναδούν το δημοτικό... φως τους.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=