ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποχαιρέτισαν τον «αγαθό γίγαντα» Βουρούκο

αποχαιρέτισαν-τον-αγαθό-γίγαντα-βο-589642

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε σήμερα το μεσημέρι τον Βαγγέλη Βουρούκο, ο οποίος σε ηλικία 64 ετών έφυγε χθες Τετάρτη από τη ζωή μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το τελευταίο αντίο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή της Νίκης Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ, είπαν η οικογένεια του, συμπαίκτες όσο και συνάδελφοι του καθηγητές φυσικής αγωγής στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία, τόπο γέννησης του αγαθού «γίγαντα» του βολιώτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Το παρών έδωσαν παράγοντες ποδοσφαίρου τόσο από την Νίκη όσο και τον Ολυμπιακό, συμπαίκτες του από την ΑΕΛ και πολύς κόσμος, που εκτιμούσε και έτρεφε μεγάλη αγάπη στο πρόσωπο του εκλιπόντος.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης τόσο ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου και ο πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου, όσο και η ΕΠΣΘ αναφέροντας: «Ο πρόεδρος κ. Περικλής Λασκαράκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του προπονητή Βαγγέλη Βουρούκου, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου