ΤΟΠΙΚΑ

Στο συλλαλητήριο κατά της καύσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου

στο-συλλαλητήριο-κατά-της-καύσης-η-ζωή-589948

Ανακοινώσεις από φορείς

Το «παρών» και σε αυτό το συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι από την αρχή Ιάσονος (απέναντι από το Δημαρχείο Βόλου), θα δώσει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο μεταξύ, νέες ανακοινώσεις – καλέσματα συμμετοχής εκδόθηκαν χθες από φορείς. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου «συντάσσεται με το μέτωπο αντίδρασης για την καύση RDF του εργοστασίου της ΑΓΕΤ».

Με ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Σύλλογος Ν. Μαγνησίας μιλά για «έγκλημα σε βάρος της ζωής και της υγείας του λαού του Βόλου έχει την υπογραφή της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ». Ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας αναφέρει ότι «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Ε.Ε., Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή, ο καθένας παίζοντας τον δικό του ρόλο, μας καλούν να ζήσουμε μέσα σε ένα θάλαμο καρκινογόνων αερίων και ρύπων».

Ανάλογες ανακοινώσεις εξέδωσαν το Στέκι Αλληλεγγύης για Ολους και ο Αγροτικός, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Φυτόκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου