ΤΟΠΙΚΑ

Απόστολος Παπαδούλης: «Για το περιβάλλον και το RDF θα σπάσω αβγά»

απόστολος-παπαδούλης-για-το-περιβάλ-590601

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Βόλου με εκπροσώπους των εργαζομένων της ΑΓΕΤ

«Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης και ιδιαίτερα το θέμα που αφορά στην καύση του RDF, θα πρέπει να εφαρμόσεις συγκεκριμένες πολιτικές. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανείς δεν θέλει να «σπάσει αβγά». Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Θα «σπάσω αβγά».

Αυτό σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης, ο οποίος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» συναντήθηκε με το σωματείο εργαζομένων της ΑΓΕΤ.

«Την επόμενη των εκλογών θα μιλήσω με την εταιρεία, όχι απλώς με το εργοστάσιο. Σήμερα», τόνισε, «προμοτάρει την ΑΓΕΤ ο δήμαρχος και μόνο αυτό την κάνει καμένο χαρτί».

Μεταξύ των άλλων, συμπλήρωσε, «η ΑΓΕΤ είναι θύμα και του ΤΕΕ που θα μπορούσε να γίνει καταλύτης για την πληροφόρηση των πολιτών, έτσι ώστε ή να φοβούνται περισσότερο ή να μη φοβούνται καθόλου. Δυστυχώς έδειξε αδράνεια».

Εξάλλου, με τα προβλήματα του ειδικού σχολείου στην Παιδόπολη της Αγριάς «συναντήθηκε» χθες ο κ. Παπαδούλης.

Αν και έχει ολοκληρωθεί, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, ένα συγκρότημα, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 7 – 8 παιδιά, αυτό παραμένει κλειστό και υπάρχει κίνδυνος να ζητηθεί επιστροφή της κοινοτικής επιδότησης, γεγονός που, όπως είπε, ο υποψήφιος δήμαρχος είναι απαράδεκτο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου