ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτες στο ψηλότερο βάθρο

βολιώτες-στο-ψηλότερο-βάθρο-591393

Χρυσές πρωτιές και διακρίσεις απέσπασαν στον χορό μαθητές του dance studio της Nikki Critchlow

Στο εθνικό πρωτάθλημα χορού 2019 διακρίθηκε για άλλη μια φορά η σχολή χορού της πόλης dance studio της Nikki Critchlow, αποσπώντας χρυσές πρωτιές και διακρίσεις. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στο θέατρο του κολεγίου Αθηνών και η σχολή συμμετείχε με δυο ομαδικές χορογραφίες και επτά σόλο συμμετοχές, αποσπώντας κορυφαίες διακρίσεις.

Η σχολή dance studio έλαβε διακρίσεις για όλες τις συμμετοχές της και εξασφάλισε, παράλληλα, συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πιο συγκεκριμένα στις ομαδικές συμμετοχές τα φυντάνια της σχολής έλαβαν τα βραβεία elite gold στην κατηγορία σύγχρονο mini group και elite gold στην κατηγορία σύγχρονο junior group, αντίστοιχα.

Το βραβείο της καλύτερης χορογράφου του διαγωνισμού απονεμήθηκε, εξάλλου, στη δασκάλα και χορογράφο της σχολής Κατερίνα Σαρρή, για τις ομαδικές χορογραφίες. Η Κατερίνα Σαρρή θα εκπροσωπήσει παράλληλα την Ελλάδα με τις χορογραφίες της στους διαγωνισμούς «Playa de Carmen» που θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό και International Ballet & Contemporary Dance Competition «Domenico» στην Ιταλία.

Στις σόλο συμμετοχές βραβεία απέσπασαν οι κάτωθι μαθήτριες της σχολής: Στην κατηγορία contemporary junior mini solo η Βάσω Παπαδόπουλου έλαβε gold και η Σόνια Παπασίκα επίσης gold και το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό International Ballet & Contemporary Dance Competition «Domenico» στην Ιταλία με χορογράφο την Κατερίνα Σαρρή.

Στην κατηγορία Junior η Σοφία Κιντά κέρδισε gold medal για το σύγχρονο και silver medal για το μοντέρνο, με χορογραφίες της Κατερίνας Σαρρή και της Nikki Critchlow αντίστοιχα.

Στην κατηγορία σύγχρονο seniors η Αλεξάνδρα Κυλεριώτη διακρίθηκε με gold μετάλλιο και η Ελενα Κρητικού στην κατηγορία σύγχρονο και μοντέρνο adults κέρδισε gold και silver αντίστοιχα με δικές της χορορογραφίες.

Το έμψυχο δυναμικό της σχολής κατακτά για μια ακόμη φορά την ψηλότερη θέση στο βάθρο των νικητών και εμπλουτίζει με δεκάδες καινούργιες χρυσές πρωτιές τη δραστηριότητα της σχολής. Μαθητές της σχολής θα εκπροσωπήσουν παράλληλα την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς του εξωτερικού, αποδεικνύοντας ότι το έμψυχο δυναμικό της σχολής διαθέτει εξαιρετικά ταλέντα.

Η δασκάλα και υπεύθυνη της σχολής Nikki Critchlow δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για όλους τους μαθητές της σχολής μου και για τη δασκάλα Κατερίνα Σαρρή και το χορογραφικό της ταλέντο που επιτέλους αναγνωρίζεται. Χάρη στη συνέπεια και την αφοσίωση μαθητών και δασκάλων η σχόλη θα συνεχίσει να διαπρέπει σε αγώνες και διαγωνισμούς και να κάνει υπερήφανη την πόλη μας».

Παράλληλα η υπογραμμίζει ότι «οι διακρίσεις των παιδιών είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και διαρκούς προσπάθειας. Είναι πολύ ευχάριστη η διαδικασία του μαθήματος, βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά και κάθε επιτυχία, κάθε συμμετοχή σε διαγωνισμό είναι μια όμορφη εμπειρία για όλους».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου